Hotellskyltar och skyltar till konferensanläggningar

Den komplexa uppgiften med ett vägvisningssystem på ett hotell eller en konferensanläggning blir enkelt med en elektronisk skyltlösning från DanSign. Dansigns elektroniska skyltar har utvecklats i samarbete med dotterbolaget Novicom.

Skylten uppdateras automatiskt med ett klick och besökarna guidas till sin destination. Din personal sparar tid och kan koncentrera sig på kundservice istället. Vårt digitala skyltsystem i kombination med vårt statiska system erbjuder en perfekt designlösning för varje hotell eller konferensanläggning.

Många hotell och konferensanläggningar har följande upplägg:

I receptionen och lobbyn möts gäster av stora informationstavlor med information om dagens möten där vägvisningssystem vägleder gästerna i rätt riktning. Detta är en välbehövlig funktion i de fall konferensavdelningen är spridd över flera byggnader.

Mellan receptionen och konferensrummen möter gäster mindre skärmar med vägbeskrivningar för att bekräfta att de är på rätt väg. Novicom systemet är utformat så att skärmarna i receptionen ger en översikt av mötesrummen, medan de mindre 15” skärmar vid varje mötesrum visar vem som har bokat rummet och hur länge. Systemet utför automatiskt denna funktion så att rätt information visas på rätt plats och tid. Det är även webbaserat och kan styras av en PC med internet eller intranät. Som ett resultat kan användare använda programmet och styra skärmarna både från sin arbetsplats eller hemifrån.

Förslag på hotellskyltar och konferensskyltar kan tex vara i material glas, akryl, rostfri plåt, mässing osv.

Se broschyr